Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii vrânceni caută două adolescente care au plecat la şcoală şi nu s-au mai întors acasă

ebihoreanul.ro
politia

Două adolescente de 15 ani sunt căutate de poliţişti după ce au plecat marţi dimineaţă înspre şcoală, dar nu au mai ajuns la cursuri şi nici nu au revenit la domiciliu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Marţi, 17 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 17.01.2023, în jurul orei 07,45, fiica acesteia, Ilieş Giulia Lăcrămioara a plecat împreună cu o prietenă, Bulboacă Alexandra Elena, înspre şcoală, însă nu s-au prezentat la orele de curs şi nici nu au revenit la domiciliu până în prezent", a precizat IPJ Vrancea.

Ilieş Giulia Lăcrămioara are greutatea de 50 de kilograme, înălţimea de 1,60 metri, ochii căprui, păr mediu, de culoare blond, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă cu glugă, de culoare argintie.

Bulboaca Alexandra Elena are greutatea de 45 de kilograme, înălţimea de 1,60 metri, ochii căprui, părul lung, de culoare negru.

Imediat după sesizare, poliţiştii vrânceni au demarat căutările în zona de competenţă, în vederea depistării cât mai rapide a celor două fete.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.