Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițistul care a găsit-o pe copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației a dat detalii șocante despre ce s-a întâmplat

melinda sara disparuta

Șeful Poliției locale din Sighetul Marmației a făcut declarații despre momentul în care a găsit-o pe copila de doar 13 ani care era dată dispărută și pentru care părinții au oferit recompensă.

Ea se afla în locuința insalubră a unui bărbat care ar fi violat-o pe adolescentă și a șantajat-o că va publica fotografii cu ea în ipostaze indecente. Cei doi s-ar fi cunoscut.

„Când am găsit-o, prima ei reacţie a fost să vină la mine, să cuprindă pe cineva în braţe. Se vedea că era foarte speriată şi probabil traumatizată. Când am găsit-o, sincer, mi s-a blocat inima, nu mi-a venit să cred că este ea acolo. M-am bucurat enorm când am găsit-o", a declarat Florin Ciobanu, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmație.

Potrivit observatornews.ro, în urma analizelor medicale, anchetatorii au descoperit că fata a fost violată. Potrivit unor informaţii, individul ar fi şantajat-o în trecut şi ar fi ameninţat-o că publică imagini indecente cu ea.

Sursa citată arată că fata a fost găsită după ce un bărbat i-a spus şefului poliţiei locale că ar fi zărit-o pe fată.

Fără armă şi îmbrăcat în civil, polițistul local a mers în zona indicată și a găsit-o pe fata de 13 ani în casa individului. Stătea pe o saltea, pe podea. Fata a sărit în braţele salvatorului.

„Nu am ştiut că el poate să obstrucţioneze, să o ţină închisă într-o cameră. A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub influenţa drogurilor. Nu numai pe asta a dus-o, a dus sute de fete aşa. A venit cu bagaje, cu ceva saci. Fata? Da, sigur şi cu el. Împreună au venit, au tras ceva căruţ. A mai adus el acum câţiva ani şi a ţinut-o şi a bătut-o în casă. Un hoţ, fură, ameninţă, noaptea umblă pe aici, de la vecini a furat lemne”, a declarat un vecin pentru observatornews.ro.

Individul în casa căruia se afla fata a fost încătuşat de agenţi şi reținut pentru 24 de ore.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.