Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţistul-pedofil e și HOȚ: Ce a putut să fure chiar din Parchetul General

Inquam Photos / George Calin
politist pedofil

Ies la iveală noi dezvăluiri despre poliţistul pedofil care a îngrozit toată România. Ar putea apărea un nou dosar pentru Eugen Stan, bestia cu chip de om. Când era jandarm, acesta a furat o mochetă din sediul Parchetului General, condus la acea dată de Laura Codruța Kovesi. Deși a fost principalul suspect, cei care ar fi trebuit să-l ancheteze l-au sancționat doar cu o mustrare scrisă pentru neglijență, conform sursazilei.ro.

Citește și: Angajații unei mari companii din România amenință cu greva! Motivul este unul extrem de serios

Nici în acest caz nu a fost făcută, însă, vreo anchetă, iar cei care ar fi trebuit să o facă au închis ochii și au pus umărul la „avansarea” lui Stan ca polițist la Rutieră. Potrivit notei-raport a șefului IGPR, în toată cariera sa profesională, atât la Jandarmerie, cât și la Poliție, poliţistul pedofil Eugen Stan a fost apreciat cu calificativul „foarte bun” sau „foarte bine”.

Citește și: Demisie de răsunet în CNA! Care este motivul

"Era o mochetă veche, care fusese pusă de-o-parte pentru a fi înlocuită. O mochetă cu o formă circulară, care fusese utilizată pentru a fi așezată într-un rond. Stan a fost identificat drept autorul furtului pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din interiorul instituției. Pe numele lui nu a fost deschis un dosar penal, pentru că nu a existat o plângere. A primit, în schimb, doar o mustrare scrisă", se arată în raport, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.