Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politolog: Borșul mă costă cât un prânz la Roma

breakingnews.md
aurelia peru politolog

Politologul Aurelia Peru spune că celor implicați în campania electorală le-a scăpat din vedere realitatea cetățenilor țării și anume că schimbând subiectul pe diaspora, ei ignoră problemele din interiorul țării.

„Astăzi am intrat în supermarket. După costițe de porc. Pentru borș. 109 lei kg. Să-l mai fac sau nu??? Cred că celor implicați în campanie electorală, acum, le-a scăpat din vedere realitatea noastră.

Schimbând subiectul pe „diaspora”, ignoră problemele noastre. Domnilor concurenți electorali, cei de „la” Italia consumă spaghetti. Eu vreau sa prepar un borș pentru familia mea. Dar mă costă cât un prânz la Roma.

Haideți să facem politică, nu joc de-a „baba oarba”. Ce-i cu inflația? Ce-i cu importul de carne? Care-i situația producătorului autohton? Asta-i problema! Pentru Moș Ion Roată cazul Ceaus nu creează subiecte de nuvelistică românească.

Totuși, fac un borș. Ca la țară. Dar cu preț ca în metropole europene. Asta înseamnă că ne „integrăm”?”, se întreabă Aurelia Peru.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.