Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au evacuat mai multe comunităţi din apropierea Ierusalimului în urma incendiilor de vegetaţie

DC News
pompier incendiu incendii

Pompierii care luptă cu flăcările ce au cuprins vegetaţia de pe dealurile din jurul Ierusalimului au evacuat luni mai multe mici comunităţi din jurul oraşului care erau ameninţate de incendiu, transmite Reuters.

Nori de fum de la incendiul aflat la aproximativ 10 kilometri est de Ierusalim au ajuns deasupra oraşului. Medicii au anunţat că unele persoane au avut nevoie de ajutor după ce au inhalat fum, dar nu există cazuri grave.

Reprezentanţii pompierilor israelieni au anunţat că în lupta cu flăcările sunt implicate 75 de echipe de pompieri ajutate de 10 avioane cisternă. Conform datelor oferite de autorităţi, incendiul a cuprins o suprafaţă de 17.000 de hectare, scrie Agerpres.ro.

Presa israeliană a anunţat că premierul Naftali Bennett ia în considerare posibilitatea de a solicita asistenţă internaţională în lupta împotriva incendiilor, la doar câteva zile după ce Israelul a ajutat cu avioane cisternă şi echipe de pompieri Grecia, puternic lovită de incendii.

Potrivit unei relatări a Army Radio, poliţia presupune că incendiul a fost provocat de mâna omului, fără să fie neapărat premeditat, ci posibil din neglijenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.