Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au găsit a doua mașină căzută în Olt de pe platforma răsturnată

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

A doua mașină căzută de pe platforma care s-a răsturnat în noaptea de miercuri spre joi în râul Olt a fost găsită de pompieri. Aceasta urmează să fie ancorată și scoasă din râu, scrie Mediafax.

Potrivit ISU Vâlcea, mașina care era căutată inclusiv cu scafandri în râul Olt a fost găsită. Aceasta urmează să fie ancorată și scoasă din râu cu o macara.

În Olt au căzut două dintre mașinile care erau pe platforma răsturnată în noaptea de miercuri spre joi în râu. Una dintre ele a fost scoasă de pompieri, imediat după accident.

Pentru căutări a fost mobilizat echipajul cu scafandri al ISU Brașov, dotat cu o barcă pneumatică. Adâncimea apei ajunge în unele zone chiar și la 7 metri.

Citește și: Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, după ce a luat un tânăr în maşină şi a refuzat să îl lase să mai coboare

Potrivit martorilor, autoutilitara de transport vehicule ar fi fost implicată într-un accident cu un alt autoturism, dar polițiștii spun că nu există urme care să ducă la această concluzie.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului nu există suspiciuni că ar mai fi fost un alt autoturism implicat, nu au fost descoperite urme care să ateste existența unui alt autoturism, însă polițiștii cercetează toate ipotezele”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, accidentul s-a produs puțin după miezul nopții, când șoferul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani din Argeș, a pierdut controlul din cauza oboselii, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt. Atât șoferul autoutilitarei, cât și pasagerul au fost duși la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.