Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au intervenit în judeţele Bihor şi Hunedoara, pentru a îndepărta efectele ploilor torenţiale

inundatii

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a anunţat, miercuri seară, că pompierii au intervenit în judeţele Bihor şi Hunedoara, pentru a îndepărta efectele ploilor torenţiale. 12 caze şi 2 curţi au fost inudate, iar circulaţia pe trei drumuri a fost afectată, anunță news.ro.

”În contextul avertizărilor de fenomene meteorologice periculoase COD ROŞU ce au vizat averse ce pot cumula 45-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindina pentru anumite zone de la nivelul judeţelor Arad, Bihor şi Hunedoara, se înregistrează efecte în judeţele Bhor şi Hunedoara unde au fost inundate 12 case şi 2 curţi, iar circulaţia rutieră a fost afectată pe 2 DN şi 1 DJ, din cauza apei de pe carosabil sau a copacilor/stâlpilor căzuţi pe carosabil”, a transmis, miercuri seară, DSU.

Citește și: Nelu Tătaru, despre o nouă stare de urgență în România: Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor

În judeţul Bihor, în Criştioru de Jos, se intervine pentru evacuarea apei din 9 case, în Sălişte de Vaşcău se intervine pentru evacuarea apei din 3 case, iar pe DN 76, în zona localităţii Criştiorul traficul rutier este blocat din cauza aluviunilor acumulate pe carosabil.

În judeţul Hunedoara, în Luncoiu de Jos s-a intervenit pentru evacuarea apei din 2 curţi, pe DN 68A, în zona localităţii Grind s-a intervenit pentru degajarea unui copac prăbuşit pe carosabil, iar traficul rutier a fost temporar blocat.

Pe DJ 706, în zona localităţii Crişan s-a intervenit pentru degajarea unui stâlp prăbuşit pe carosabil, de asemenea, traficul fiind blocat temporar.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

DSU recizează că în judeţele aflate sub incidenţa codurilor roşii s-au emis mesaje de avertizare pentru populaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.