Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au intervenit pentru salvarea unui bătrân căzut în casă de patru zile și care nu s-a mai putut ridica

smurd

Pompierii militari au fost solicitaţi miercuri seara să intervină pentru salvarea unui bărbat de 91 de ani, din Râmnic, care căzuse de câteva zile în apartamentul său şi nu s-a mai putut ridica, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, ajutorul a fost solicitat prin 112 de o vecină a bătrânului, care a observat că acesta nu a mai ieşit din casă de câteva zile, pentru a ajunge la el pompierii fiind nevoiţi să intre pe fereastră.

"Persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 91 de ani, căzuse la podea de aproximativ patru zile, fiind în imposibilitatea de a se ridica. Pentru salvarea acestuia, a fost folosită autoplatforma de lucru la înălţime, accesul în apartamentul situat la etajul trei al blocului făcându-se pe fereastră. Bărbatul a fost găsit conştient, dar fără puterea de a se ridica", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale de un echipaj SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru investigaţii suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.