Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au salvat un şofer aflat într-un autoturism ce risca să alunece într-o prăpastie

La Voix du Nord
incendiu pompieri salvare smurd

Un bărbat care se afla în maşina sa a fost salvat, miercuri după-amiază, de pompierii militari de la o iminentă alunecare într-o prăpastie, după ce autoturismul a rămas într-un echilibru precar pe marginea drumului care face legătura între municipiul Deva şi zona de agrement Căprioara, iar autovehiculul risca să se ducă la vale, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, bărbatul a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112, unde a relatat că se află în imposibilitatea de a ieşi din autoturismul personal, oprit pe marginea drumului, pentru că fiecare mişcare a sa ar afecta echilibrul maşinii şi s-ar prăbuşi în prăpastia de la marginea părţii carosabile.

"Pompierii deveni au acţionat prompt şi cu profesionalism pentru salvarea şoferului care se afla în pericol. Acesta a fost extras din autoturism, iar salvatorii s-au asigurat că se află în afara oricărui pericol. În cea de-a doua etapă a intervenţiei, cu ajutorul unei autospeciale pentru descarcerare, pompierii au repus maşina pe partea carosabilă", a precizat sursa citată.

Pompierii militari le recomandă şoferilor ca în această perioadă să evite plecările din localitate, pe drumuri expuse poleiului, iar în cazul unor incidente sau blocaje în trafic apărute din cauza condiţiilor meteo, să anunţe autorităţile la numărul de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.