Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială din localitatea Chistag

Foto Mediafax
incendiu casa

Pompierii militari aleşdeni au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit al o societate comercială din localitatea Chistag, comuna Aştileu, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, anunță AGERPRES.

Apelul prin Sistemul Unic 112, care semnala producerea evenimentului, a fost primit în jurul orei 13.50, moment în care la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, din care două de stingere şi unul de prim-ajutor calificat.

În momentul sosirii echipajelor la locul intervenţiei, ardea violent şi generalizat un garaj pe structură uşoară, situat în curtea societăţii comerciale, flăcările ameninţând să se extindă la o autobasculantă parcată în apropiere şi la un rezervor de motorină, aflat la circa un metru de focare.

Citește și: BĂTAIE de JOC în Timiș: ZECI de oameni, VACCINAȚI peste rând, fără programare - Beneficiarii, trimiși la plimbare

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, acţionând pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv pentru protecţia bunurilor din apropierea focarelor.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, după care forţele de intervenţie au rămas la faţa locului continuând să acţioneze pentru căutarea eventualelor focare ascunse, înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei şi împrejurărilor determinante ale incendiului.

"Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la rezervorul de motorină şi la autovehiculul din proximitatea construcţiei afectate de incendiu," a mai declarat Camelia Roşca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.