Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii bucureșteni au reușit să-l scoată din subteran pe muncitorul decedat

Pompierii l-au scos din subteran pe muncitorul care a fost găsit decedat, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISUBIF. Acţiunea echipei de salvatori a durat circa două ore iar misiunea de salvare a fost dificilă, din cauza condiţiilor din subteran. Daniel Vasile a precizat că bărbatul era prins între ţevile orizontale şi verticale din interior, unde se degaja abur fierbinte.

Doi angajaţi ai RADET au fost răniţi luni seară în timp ce lucrau în subteran la o conductă de termoficare în zona Iuliu Maniu, în apropiere de Complexul Leu.

"Este o avarie la o conductă de termoficare, în subteran, la aproximativ doi metri, care a surprins doi angajaţi ai companiei. Unul dintre ei a ieşit singur şi prezintă arsuri pe suprafaţa corporală în proporţie foarte ridicată şi a fost transportat la Spitalul Universitar iar cel de-al doilea a rămas prins în interior", a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISUBIF, conform Agerpres.

S-au luat măsuri pentru întreruperea alimentării cu apă a conductei. Cei doi muncitori lucrau pentru remedierea unei avarii, moment în care conducta s-a fisurat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.