Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Franța au spart zidurile ca să evacueze o femeie de 391 de kilograme: A fost dusă la clinica de obezitate

femeie obeza evacuare

Serviciile franceze de intervenţie în situaţii de urgenţă au fost nevoite miercuri să dărâme ziduri pentru a scoate dintr-o locuinţă din nord-estul Franţei o femeie de naţionalitate americană care cântărea 391 de kilograme şi necesita îngrijiri medicale, transmite joi agenţia DPA.

Femeia, care a trăit timp de aproximativ 20 de ani în Stenay, în apropiere de graniţa cu Belgia şi Luxemburg, a refuzat anterior să primească ajutor medical, conform postului France 3.

Mai multe luni au fost necesare pentru a pregăti operaţiunea. În cadrul acesteia a fost utilizată o ambulanţă pentru persoane supraponderale, împrumutată din Belgia.

O operaţiune de acest gen, cu un asemenea nivel de complexitate, nu a mai fost niciodată desfăşurată în Franţa, a declarat un reprezentant al autorităţilor locale.

Lucrătorii din cadrul serviciilor de intervenţii de urgenţă au demolat un perete de la primul nivel al casei şi au fost realizate găuri în tavan. Femeia a fost ridicată apoi şi scoasă pe fereastra de la parter.

Pe lângă pompieri specializaţi, la operaţiune au participat medici şi personal de asistenţă medicală. Unele străzi din zonă au fost închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.