Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din întreaga ţară au ţinut un moment de reculegere pentru militarul de 48 de ani care a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Pompierii din întreaga ţară au ţinut, marți, un moment de reculegere pentru militarul de 48 de ani care a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Militarul din cadrul ISU Dobrogea a murit pe 17 aprilie la Institutul Național „Matei Balş” și va fi înmormântat astăzi, la Feteşti, potrivit Mediafax.

Pompierii din întreaga ţară au ţinut un moment de reculegere pentru militarul care a murit din cauza COVID-19. Bărbatul avea 48 de ani şi lucra la ISU Dobrogea din anul 2007.

Vezi si: Cum s-a retras Titus Corlățean de la șefia Senatului: Vă anunț că n-am decedat

Decesul a fost confirmat pe 17 aprilie, după ce bărbatul a fost transferat de urgenţă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Marți, el va fi înmormântat la Feteşti.

Acesta este primul deces înregistrat în rândul militarilor din cadrul SMURD din întreaga ţară. La nivelul întregii ţări, peste 50 de salvatori din cadrul SMURD au fost infectaţi cu SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.