Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Prahova au fost solicitaţi să intervină în urma inundațiilor din mai multe locuinţe și din subsolul unui spital

ISU
inundații

Subsolul unui spital din judeţul Prahova şi cel al unei case de copii, mai multe locuinţe, un restaurant, o pensiune şi o benzinărie au fost inundate, vineri, pe fondul avertizărilor de vreme rea, pompierii fiind solicitaţi să intervină în 11 localităţi.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei care a intrat în beciuri şi subsoluri ale unor imobile din mai multe localităţi, intervenţii având loc inclusiv la o casă de copii din Vălenii de Munte şi la Spitalul Orăşenesc Vălenii de Munte, scrie Agerpres.ro.

De asemenea, apa a intrat într-un restaurant şi într-o pensiune situate în comuna Cornu, dar şi în locuinţe din Proviţa de Jos, Cornu de Jos, Poiana Câmpina, Vălenii de Munte, Mizil, Valea Călugărească.

Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei dintr-o benzinărie din oraşul Urlaţi şi au acţionat pentru stingerea unui incendiu care a cuprins cablurile electrice în comuna Izvoarele.

De asemenea, ISU a acţionat pentru monitorizare la Valea Popii, unde DN 1A a fost inundat, pentru degajarea carosabilului acţionând Districtul Drumuri Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.