Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Vaslui au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată. Au fost afectate 200 de hectare

www.adevarul.ro
incendiu vegetație

Pompierii de la detaşamentele Huşi şi Vaslui din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată, în total fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 200 de hectare.

"Secţia de Pompieri Huşi a intervenit în cursul nopţii (marţi spre miercuri n.r.) pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată, primul în localitatea Manţu, comuna Tătărani , iar cel de-al doilea, în localitatea Târzii, comuna Olteneşti. La incendiul de vegetaţie uscată din Olteneşti au existat mai multe focare pe dealul Târziiului, între localităţile Vineţeşti şi Mânjeşti. S-au deplasat două autospeciale, una de la Secţia de Pompieri Husi care a acţionat împreună cu autorităţile locale şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu şase subofiţeri de la Detaşamentul Vaslui. Au ars circa 200 de hectare de vegetaţie uscată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii instituţiei, în ultima perioadă s-a înregistrat o creştere a numărului de incendii de vegetaţie uscată, cele mai multe având drept cauză arderile necontrolate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.