Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii intervin pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, în urma precipitaţiilor abundente

agerpres
pompieri inundatii

Pompierii militari intervin pentru evacuarea apei din mai multe gospodării aflate în zona munte a judeţului Suceava, în urma ploilor abundente căzute în ultimele ore, a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)., potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii militari intervin cu forţe şi mijloace pentru evacuarea apei în localităţile Stulpicani şi Vama - zona Sălătruc.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a precizat că au fost patru apeluri la 112 din zona Stulpicani, unul din zona Vama (Sălătruc), unul din zona Câmpulung Moldovenesc (Valea Seacă) şi unul în municipiul Vatra Dornei.

Pompierii de la ISU Suceava intervin în zonă cu cinci autospeciale cu echipament specific, trei motopompe remorcabile şi patru motopompe transportabile.

Judeţul Suceava este, până la ora 23,00, sub avertizare Cod portocaliu de vreme severă. Meteorologii au anunţat că vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi pe arii restrânse vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 30-40 l/mp şi izolat de peste 50 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.