Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii şi scafandrii intervin pentru căutarea într-un iaz de dejecţii animale a minorului din Pecineaga

www.ziardecluj.ro
scafandri

O echipă formată din zece pompieri militari şi şapte scafandri ai Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi companiei ProDive participă, marţi, la acţiunea de căutare într-un iaz de decantare a dejecţiilor animale a minorului de opt ani dispărut sâmbătă seara din satul Pecineaga, potrivit ISU Dobrogea, scrie Agerpres.

Conform şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, col. Daniel Popa, în prezent sunt mobilizaţi şapte scafandri autonomi asistaţi de doi tehnicieni de la ARSVOM şi de la o companie privată, care scotocesc fundul unui bazin de dejecţii animale de la ferma de suine de pe raza comunei Pecineaga, locul de cercetare fiind stabilit şi indicat de către criminaliştii IPJ Constanţa.

Citește și: Poliţiştii din Maramureș caută un băiat de 13 ani care a plecat luni de acasă

"Până în prezent am deversat o mare cantitate de dejecţii animale din iazul de decantare până la un nivel de 1,5-2 metri de substanţă lichidă măsurată de la fundul bazinului, adică atât cât a permis regimul de funcţionare al celor şapte electro-pompe detaşate aici, atât de noi cât şi de ABADL. În zonă mai sunt alte trei bazine şi vom acţiona cu personalul şi tehnica mobilizate la faţa locului în funcţie de decizia poliţiştilor", a declarat Daniel Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.