Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii trag un semnal de ALARMĂ după ce doi copii au murit în incendii, în ultimele 24 de ore: Principalele victime, pe fondul lipsei de supraveghere

incendiu pompieri

IGSU avertizează că incendiile la locuinte continua sa facă victime in rândul copiilor, dand exemplul a două situatii din ultimele 24 de ore, in care doi minori au murit, iar altii au ajuns la spital. Pomierii sustin ca minorii au devenit principalele victime pe fondul lipsei de supraveghere.

"Astăzi, in jurul orei 12.00, doi minori (de 9 luni si de 3 ani) au căzut prada flacarilor, intr-un incendiu produs la o locuinta din localitatea Căiuți, judetul Bacau.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta in interiorul casei in care se aflau micuții, iar intreaga locuinta era inundata cu fum dens.

Din nefericire, minorul in vârsta de 3 ani a decedat. Fratele lui de doar 9 luni a fost recuperat in viața și transportat de urgenta la spitalul din Onești.

Un alt eveniment similar a avut loc ieri, tot in judetul Bacau, unde o fetita de 3 ani a decedat, iar fratele ei de 4 ani a fost ranit intr-un incendiu provocat chiar de ei.

Citeste si Alessandra Stoicescu, reacție la informația că ar deschide lista PSD la alegerile europarlamentare: Pietricele în apă

Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe și gospodării. În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinților că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcțiune.

Reamintim că cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, coșurile de fum necurățate, instalațiile electrice improvizate sau cu defecțiuni.

În situația în care părăsiți locuința, decuplați aparatele electrice și asigurați-vă că nu mai sunt mijloace de incălzire în funcțiune", transmite IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.