Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta a răbufnit după moartea cumnatului, hărțuit de procurorii Portocală și Onea: Li se poate întâmpla și lui Ciolacu și lui Ciucă

tion.ro
Victor Ponta

Ponta a răbufnit după moartea cumnatului, hărțuit de procurorii Portocală și Onea: Li se poate întâmpla și lui Ciolacu și lui Ciucă

Victor Ponta a vorbit, joi seara, la România TV, despre moartea cumnatului său, Iulian Herțanu, cel care ani de zile a fost hărțuit de procuorii Onea și Portocală pentru a-l face să facă dezvăluiri despre fostul premier.

"Nu vorbesc în public despre bucurii și tragedii. Cumnatul a fost adus în scena publ;ică de Portocală și Onea acum 9 ani. Au făcut-o ca să-mi dau demisia.

Un om care n-a făcut nimic, a avut ghinionul să fie rudă cu mine. Pozele publicate în presă au fost de la DNA. Este trist, niciodată nu există dreptate aici pe pământ. Li se poate întâmpla și lui Ciolacu și lui Ciucă.

Nu a existat finalitate în acel doar. După ce l-aiu ținut două luni în arest și-l tot întrebau de mine. portocală i-a zis că se ocupă de el.

Nu mi-e ușor să vorbesc, dar e nedrept pentru el să vadă poze de la DNA cu un om care n-a făcut nimic rău.

Sora mea a avut sechestru pus ani de zile. Scopul era să-mi dea demisia. Următorul pas a fost Uncheșelu, care m-a luat pe mine.

Anul trecut au plătit 18 milioane de euro despăgubiri pentru abuzuri ca acestea. Onea își ia salariul, Uncheșelu își ia salariul.

Eu îmi doresc ca nepoții mei să știe că a fost o victimă, că torționarii nu pățesc nimic.

Acum când noi venim de la înmormântare, Onea și Portocală merg la restaurant", a spus Victor Ponta..

Iulian herțanu ar fi murit în urma unui infarct

Omul de afaceri Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, a încetat din viață, în noaptea de luni spre marți, la Spitalul din Iași. Din primele informații, acesta ar fi suferit un infarct.

În ultima perioadă, omul de afaceri ar fi acuzat o stare de oboseală, iar în noaptea de luni spre marți acestuia i s-a făcut rău, informează realitatea.net.

Medicii sosiți de urgență la locuința acestuia i-au aplicat manevrele de resuscitare. Pentru că acestea s-au dovedit a fi ineficiente, bărbatul a fost transportat la spital, acolo unde însă a fost declarat decesul.

De-a lungul timpului, cumnatul lui Victor Ponta s-a aflat în vizorul DNA

În 2015, spre exemplu, una dintre firmele controlate de acesta alaturi de soția sa, sora fostului premier, a fost perchezitionată de procurorii anticorupție, într-un dosar de fraudă cu fonduri europene.

Potrivit unor surse, deturnarea de fonduri s-ar fi ridicat la 7,8 milioane de lei, la care s-ar adauga și un prejudiciu de 2,5 milioane de lei din evaziune fiscală. Proiectul fraudat ar fi vizat lucrarile de canalizare în orasul Comarnic, potrivit sursei citate.

Iulian Herțanu a avut, de altfel, numeroase contracte controversate cu statul, despre care presa a relatat în ultimii ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.