Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, acuzaţii incendiare la adresa lui Lucian Isar, după ce acesta a ajuns la DNA

lucian isar

Fostul premier Victor Ponta face afirmaţii grave despre Lucian Isar, fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Ponta I, soţul Alinei Gorghiu, după ce acesta a fost audiat la DNA. Ponta susţine că l-a dat afară din Guvern pe Isar după ce a primit informaţii de instituţiile abilitate că liberalul ar fi cerut şpagă.

"Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru - Lucian Isar ( care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)! Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles - in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA", scrie Ponta pe Facebook.

Lucian Isar a fost audiat miercuri dimineaţa la DNA, în urma unui denunţ depus chiar de el.

În urmă cu o lună, într-un articolul publicat pe blogul personal, Isar l-a acuzat pe Ponta că a şters datoriile Rompetrol în schimbul unui avantaje personale. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.