Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta anunţă dezvăluiri: 'Aveţi puţină răbdare..'

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta barou mandru

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a modificat vineri condiţiile controlul judiciar în cazul lui Victor Ponta, fostul premier primind permisiunea de a face declaraţii despre noul său dosar de la DNA. Ponta anunţă că va face precizări despre acest caz, în cursul zilei de luni.

Aflat la o secţie de poliţie, unde a semnat în cadrul procedurii de control judiciar, Victor Ponta a anunţat că va face publice toate argumentele prezentate în instanţă. "O să spun exact ce am spus în instanţă. Aveâi puţintică răbdare", a declarat fostul premier, adăugând că precizările vor fi făcute azi, pe Facebook.

Vezi şi: Iohannis anunţă sfârşitul tehnocraţilor: 'O ţară trebuie să aibă un guvern politic'

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri ca Victor Ponta să rămână sub control judiciar, însă judecătorii i-au ridicat fostului premier interdicția de a face declarații în presă despre dosarul său. De asemenea, judecătorii au dispus că Victor Ponta poate părăsi teritoriul României.

Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA Ploiești într-un nou dosar, în care este acuzat de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

Marți, procurorii l-au anunțat pe Victor Ponta că a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

În același dosar este urmărit penal și deputatul Sebastian Ghiță, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de spălare de bani, fiind și el plasat sub control judiciar.

DNA susține că Ponta, în calitatea de președinte al PSD, și-a folosit autoritatea pentru ca Sebastian Ghiță să fie desemnat drept candidat într-un colegiu electoral în care formațiunea sa să aibă certitudinea că va obține mandatul pentru care se candida.

Vezi şi: Ultimă ORĂ: O elevă a leșinat în fața lui Dacian Cioloș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.