Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, bilanţ DUR pentru PSD, la un an de la alegeri: 'Mare păcat...'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a făcut un scurt bilanţ, la un an de la câştigarea alegerilor de către PSD. Fostul social-democrat face referire şi la scandalul din cadrul PSD, dar şi la neînţelegerile cu care s-au confruntat aceştia în ceea ce priveşte Guvernul. "Mare păcat", este concluzia dură exprimată de Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Kelemen Hunor continuă ATACUL după declaraţiile lui Tudose: 'Luptăm pentru apărarea identităţii, sperăm că nu vom flutura lângă drapeluri...'

"12 luni de la alegeri / scandal , haos, schimbari de guvern, masuri legislative aberante, populism si grup infractional organizat! Mare pacat." , scrie Ponta pe Facebook.

De altfel, recent, Victor Ponta și-a dat cu părere în ceea ce privește scandalul din PSD și cum crede că ar trebui făcut pentru ca Guvernul să funcționeze.

"În primul rând, dincolo de orice dispute politice și certuri, din punctul de vedere al Guvernului, am fost prim-ministru atâția ani, am fost și în alte guverne, am lucrat cu prim-miniștri, situația este absolut imposibilă. Un prim-ministru care spune despre un ministru că nu poate să lucreze cu el, acel ministru trebuie să plece. Nu există nicio altă soluție, nici de împăcare, pentru că altfel primul-ministru dacă nu are autoritate.. un guvern e o chestiune extrem de complicată și de sensibilă care trebuie să se bazeze pe autoritatea primului ministru. Dacă ministrul din subordine nu-l ascultă, ba chiar îl contrazice, Guvernul nu va funcționa. Iar povestea asta cu cearta pe Facebook și fiecare cu domentele lui nu există în nicio țară în care un guvern funcționează. Indiferent de unde au pornit lucrurile, de unde nu au pornit, nu poate să funcționeze Guvernul dacă un ministru din subordine nu îl ascultă pe primul ministru", a spus Victor Ponta la Antena 3.

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII

Citeşte şi: CTP, afirmaţii HALUCINANTE după sancţionarea Laurei Codruţa Kovesi: 'Inspecția Judiciară nu are cum să nu fie INFLUENŢATĂ politic...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.