Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta continuă să 'sape' Guvernul Dăncilă

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, la Reşiţa, că România, care anul acesta va trebui "să gestioneze bugetul Uniunii", nu este în stare să își facă propriul proiect de buget pe 2019, potrivit Agerpres.

"Mai avem şi preşedinţia Uniunii şi nu avem buget. Cică trebuie să gestionăm bugetul Uniunii Europene, dar nu suntem în stare să-l facem pe al nostru. Suntem, după cunoştinţa mea, singura ţară din Uniunea Europeană care, de la 1 ianuarie, a îngheţat salariile şi pensiile şi suntem tot pe primul loc la inflaţie. Avem cea mai mare inflaţie. Deci, practic, Băsescu a tăiat salariile şi pensiile, aşa, din pix, iar Dragnea "le taie" din inflaţie. Că, dacă le îngheaţă şi nu se indexează măcar cu inflaţia, înseamnă că scad. Mai suntem şi ţara care, azi, când noi suntem la Reşiţa, plăteşte, pe bursă, cel mai mare preţ la energia electrică. Azi a ajuns şi la 600 lei/megawatt şi importăm peste 1.000 de megawaţi din Cehia şi Ungaria, adică ne încălzim şi folosim energie electrică din ţările vecine şi banii din facturi se duc tot acolo", a afirmat Ponta.

Citește și: Ministrul Apărării nu cedează și îi răspunde lui Klaus Iohannis: Decretul referitor la Ciucă este ilegal. Analizăm situația .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.