Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta dă replica US Secret Service

Darren White

Fostul prim-ministru Victor Ponta i-a dat replica fostului șef al US Secret Service, Darren White, care, într-un interviu în exclusivitate pentru PoliticScan, a afirmat că 85% dintre parlamentarii români sunt corupți.

„Mai vine un domn de la SPP-ul american care ne dă și el niște palme. Vine și zice, dom'ne, toată lumea dă palme României, vin și eu să dau niște palme. Ne spune să aducem parlamentari străini. Vă dați seama dacă spunea în SUA chestia asta, să aducă congresmani.. deși Congresul american e blocat de vreo trei ani”, a spus Victor Ponta pentru DcNews.

Totuși, fostul prim-ministru i-a dat dreptate lui Darren White, precizând că România nu are nevoie de adversari, pentru că noi suntem adversarii noștri.

Fostul șef US Secret Service Europa de Est, Darren White, a declarat pentru PoliticScan că 85 la sută dintre parlamentarii români sunt corupți și că singura soluție de rezolvare a acestei probleme este aducerea în Parlamentul României a unor străini.

„Sugestia mea a fost: aduceți un britanic, un american, un german și poate cineva din Italia sau Spania. Lăsați-i să vină și o vedeți că toată lumea va spune „oh, cineva din afara României va veni aici și va face parte din Parlamentul României pentru a stârpi corupția”. Dacă nu faceți asta, uitați-vă unde suntem acum, uitați-vă unde eram când am făcut acele comentarii și am primit multe mesaje cu reacții de ură din partea comunității românești (e vorba de un interviu acordat în mai 2014 în România, n.red.). Deci asta e o altă parte a problemei: să fii criticat când vorbești despre soluții, cum ar fi aceea de aduce incoruptibili, americani, germani, italieni, spanioli, pentru că, acum, ce aveți în politica românească este corupt peste corupt”, a afirmat Darren White.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.