Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta e mândru de evoluția Serbiei: La noi, și președintele și premierul muncesc pentru alte țări

gov.ro
Ponta Vukici Serbia

Victor Ponta a lăudat, într-o postare pe Facebook, evoluția Serbiei pe drumul european. Fostul Prim Ministru al României spune că meritul acestui progres îi aparține premierului Vucic care, la 46 de ani, a acumulat ”suficientă experiență pentru a-și pune în practică viziunea”.

Citește și: Atmosfera este TENSIONATĂ în fruntea UE: Premierul Italiei nu este mulțumit după summit

Totodată, Ponta notează că interesul României ar fi să sprijine integrarea cât mai rapidă a Serbiei, ”cel mai bun vecin al nostru în UE”, lucru imposibil însă atâta timp cât ”si presedintele si premierul muncesc pentru alte tari!”

”Ma bucur ca Serbia merge cu toata hotararea pe drumul european - fara a pierde nimic din ce inseamna mandria si identitatea nationala! Asta sub conducerea unui premier Aleksandar Vucic care isi iubeste tara si care desi are doar 46 de ani a acumulat suficienta experienta pentru a-si pune in practica viziunea!

Interesul strategic al Romaniei ar fi sa sprijinim integrarea cat mai rapida a celui mai bun vecin al nostru in UE/ e adevarat insa ca in zilele astea nu se ocupa nimeni de interesul nostru - si presedintele si premierul muncesc pentru alte tari!

Bineinteles insa ca apare si invidia, si barfele, clisee sau pur si simplu prejudecatile si prostia in unele exprimari din mass media europeana ( si chiar romaneasca)! Sa ii lasam sa critice si sa dorim Serbiei si tuturor vecinilor nostri succes - ca asa va fi bine si pt Romania!”, a scris Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.