Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Ponta este mic la minte". Ce l-a deranjat pe Predoiu

predoiu
In apararea presedintelui PNL sare chiar contracandidatul sau din noul PNL, Catalin Predoiu. Aceata a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta care s-a arătat, recent, „mândru” că este român ortodox, făcând astfel aluzie la etnia şi religia, diferite, ale preşedintelui PNL Klaus Iohannis.Cătălin Predoiu a dezavuat declaraţia premierului, acuzându-l de discriminare şi intoleranţă religioasă.

„Nu religia domnului Iohannis e problema, ci mentalitatea înapoiată a domnului Ponta. E un tânăr înapoiat în gândire. Şi stimulează, negativ, discriminări şi resentimente.Avem pace socială în România, avem toleranţă religioasă, etnică, avem egalitate între sexe, să le păstrăm” a declarat Cătălin Predoiu la Constanţa potrivit evz.ro

Atacul a continuat:

“Declaraţia lui Ponta e la limita discriminării şi provoacă o discuţie periculoasă în societate. Nu sunt suporterul unei astfel de abordări. Eu respect toţi cetăţenii români, indiferent de religie. Şi cred că drumul pe care a început să meargă domnul Ponta arată cât de mic este la minte. E clar că domnul Ponta nu poate face nimic pentru România. Măcar să nu producă pagube în continuare, cum a produs economiei până acum, cum a produs justiţiei. Să nu producă pagube şi echilibrului social, cu aberaţiile lui”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.