Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, explicatie halucinanta pentru refuzul de a raspunde unei intrebari a presei

ponta

Premierul Victor Ponta a refuzat luni sa raspunda in conferinta de presa unui jurnalist al ziarului Gandul. Acesta l-a intrebat pe premier daca vor exista sanctiuni in PSD impotriva celor care au votat impotriva arestarii lui Dan Sova in Senat, in conditile in care Biroul Politic al PSD a decis ca toate cererile justitiei sa fie incuviintate.

Ponta sustine ca nu a raspuns intrebarii pentru ca jurnalistul care i-a adresat-o face parte dintr-o companie de presa care nu plateste taxe si impozite si astfel prin refuzul sau de a raspunde doreste sa descurajeze evaziune fiscala.

"Doresc sa lamuresc situatia foarte clar si sa explic refuzul meu de azi de a raspunde la intrebarea unui anume jurnalist ( si chiar as dori sa aflu parerea celor care citesc aceasta pagina de FB!).

Ocupand o functie publica, platita din banii contribuabililor, este corect si obligatoriu sa raspund la intrebarile ( si sa particip la emisiunile) tuturor reporterilor si jurnalistilor reprezentand companiile de presa care platesc corect taxe si impozite - oricat de critice sunt acestea fata de activitatea mea!

Citeste si: Victor Ponta, răspuns halucinant la întrebarea 'Sancționați senatorii PSD care s-au opus arestării?'

Ca sef al Guvernului insa, in contextul eforturilor de combatere a evaziunii fiscale, trebuie sa dau un semnal clar de avertizare a celor care fac evaziune fiscala, nu platesc nici macar contributiile sociale ale salariatilor (uneori nici salariile!) si fac concurenta neloiala celor cinstiti si corecti. Si primul gest normal e sa nu raspund in niciun fel intrebarilor acestora!

Daca patronii si managerii lor se hotaresc sa intre in legalitate si normalitate inseamna ca scopul a fost atins. Altfel nu as face decat sa incurajez asemenea atitudini ( inclusiv atacurile la adresa ANAF din partea celor subiectivi deoarece se afla chiar ei in culpa).

Astept cu interes opinia dvs si va multumesc", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.