Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta face deliciul celor care il acuza de minciuni: Nici eu nu m-am crezut atunci

ponta nervos

Premierul Victor Ponta a facut o declaratie duminica la B1 TV care va face deliciul celor care il acuza de minciuni. Pus in fata unei declaratii facute in iunie 2014, despre 'laboratoarele' in care se testeaza candidatii la presedintie insinuand ca sunt si 'structuri' implicate in acele 'laboratoare' Ponta a declarat ca nici el nu credea ce spunea si doar incerca sa isi convinga colegii sa nu candideze el la functia de presedinte.

"Nici eu nu m-am crezut atunci.Incercam sa imi conving colegii sa nu candidez", a spus Ponta.

Iata declaratia la care a facut referire:

"N-aş paria foarte mult că până la urmă va rămâne domnul Iohannis candidat. (...) În acele laboratoare se testează persoane. Cu cât persoana este mai puţin puternică din punct de vedere politic cu atât este mai de dorit. Eu nu sunt bun din punctul de vedere al unor structuri pentru preşedinte, pentru că sunt preşedintele celui mai mare partid, sunt prim-ministru. Domnul Antonescu are o activitate politică şi un partid, al doilea partid al ţării, atunci trebuie găsit un preşedinte care să nu aibă niciun fel de rădăcini, niciun fel de sprijin", a spus duminică Ponta, la România TV.

Potrivit acestuia, din punct de vedere politic, Iohannis nu are o bază comparabilă cu a sa ori cu a lui Crin Antonescu. "Din punct de vedere politic, domnul Iohannis, care în 2012 a candidat contra USL şi l-am bătut, care este membru în partid de un an, mai puţin, pe care tocmai l-am bătut la europarlamentare în Sibiu, sigur că nu are o bază politică comparabilă cu a mea sau a domnului Antonescu. Un om creat în laborator nu poate să obţină voturi. Traian Băsescu nu a fost creat în laborator, el doar s-a lipit de vechile structuri ale securităţii, dar el era un om crescut pe vapor, pe stradă", a afirmat prim-ministrul in iunie 2014.

El a precizat ca nu a dorit pana la un punct sa candideze la functia de presedinte preferand sa ramana premier.

"Chiar n-am vrut sa candidez. N-as fi candidat impotriva lui Crin Antonescu. Chiar imi place si imi doresc sa fac cat mai bine functia de prim-ministru.

Nu trebuie sa dam PSD-ului toata puterea e o strategie foarte eficienta. Nu functioneaza insa si invers. Acum trebuie sa ii dam domnului Iohannis si guvern", a spus Ponta la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.