Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta face predicții fierbinți: Kovesi va îngropa dosarul achiziției de vaccinuri!

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier al României Victor Ponta e convins că dosarul achiziției de vaccinuri va fi îngropat de Parchetul European. Ponta e convins că după ce EPPO a preluat dosarul scandalul surplusului de vaccinuri cumpărate cu bani grei de la statele UE la recomandarea Ursulei von der Leyen, totul se va mușamaliza.

"O vedeți pe doamna Kovesi punând cătușe și acționând cum au acționat cei de la DNA cu noi, cu Ursula von der Leyen? Eu cred că dosarul cu vaccinuri se va îngropa!", a spus Ponta la România TV.

Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kövesi, a vorbit, în cadrul unui interviu recent, despre dosarul vaccinurilor Pfizer pentru Covid. „Am primit sute de reclamații în acest sens”, a spus șefa EPPO, într-un interviu pentru jurnaliștii de la proiectul Follow the Money.

„De aceea am deschis o anchetă. Ancheta este încă în curs. Este un caz complex. În acest moment nu putem spune nimic mai mult, pentru că încă lucrăm la caz. Singurul motiv pentru care am anunțat faptul că am deschis această anchetă este că au continuat să fie depuse atâtea plângeri, ceea ce ne folosea resursele”, a declarat Laura Codruța Kövesi.

Ce anunța EPPO

„Parchetul European (EPPO) confirmă că are o anchetă în desfășurare cu privire la achiziționarea de vaccinuri COVID-19 în Uniunea Europeană. Această confirmare excepțională vine după interesul public extrem de ridicat. Nu vor fi făcute publice alte detalii în această etapă”, a transmis Parchetul European într-un comunicat, la 14 octombrie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.