Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta ia cu asalt PSD. Atacuri FĂRĂ PRECEDENT: ‘POPULISM ieftin’

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Atac dur lansat de fostul premier Victor Ponta pe tema referendumului de modificare a Constituţiei pe tema redefinirii familiei pe care social-democraţii intenţionează să îl organizeze în această toamnă. Ponta susţine că demersul este "o formă de populism ieftin" şi nu rezolvă niciuna dintre problemele pe care le are România.

Citeşte şi: DOCUMENT - Finanţarea partidelor de la buget, creşteri FABULOASE în ultimii 10 ani

"Nu cred că asta era problema României. Cred că e o majoritate covârşitoare care e pentru familie tradiţională, dar nu mi s-a părut că din cauza asta nu se pot face autostrăzi sau nu se pot face şcoli sau nu avem noi bani la buget. Subiecte false, populiste, care merg mână în mână cu ideea unei prese care e destul de limitată la chestiunile astea populiste, dar care pe termen mediu şi lung nu ne aduc niciun beneficiu. Dimpotrivă, ne aduc doar probleme pe care nu trebuia să le avem", a declarat Victor Ponta, luni, la RFI

Fostul lider al PSD consideră că politicienii nu sunt cei mai în măsură să dea lecţii de moralitate poporului român. 

"Este o formă doar de populism ieftin. Vă întreb: este în acest moment în România o problemă pe această temă? Se întâmplau zi de zi căsătorii între persoane de acelaşi sex şi simte nevoia domnul Dragnea să ia măsuri? Plus că acum vin din interiorul politicii, din păcate, şi al conducerii PSD. Nu cred, nici Liviu Dragnea, nici alţii, nici eu nu suntem cei care să dăm lecţii de moralitate poporului român. Ştiţi cum se spune: uită-te întâi în ochiul tău şi după aceea în al altora. Dar e un subiect care nu ne rezolvă niciuna dintre probleme, ne creează aşa o impresie falsă şi de a doua zi, după referendum, o să fie mai mulţi bani de salarii şi pensii? Nu cred", adăugă Ponta. 

Reacţia fostului premier vine după ce preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunţat sâmbătă, la Mamaia, că există intenţia ca în această toamnă să fie organizat referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei.

Citeşte şi: Guvernul, criticat dur pe tema TVA. Ce spune un fost ministru de Finanţe din Guvernul Ponta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.