Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta iese la rampă: mesaj TRANŞANT către Coaliţie. Explicaţii despre NEVOIA unei DEMISII din partea lui Dragnea

evz.ro
ponta dragnea

Fostul premier, Victor Ponta, iese la rampă în scandalul declanşat de punerea sub acuzare a liderului PSD, Liviu Dragnea, de către procurorii DNA. Ponta transmite, printr-o postare pe Facebook, un mesaj către Coaliţie şi le sugerează că demisia lui Dragnea este varianta optimă pentru partid.

"Stimati colegi din PSD ALDE sau din opinia publica - cat timp Dragnea este seful Camerei Deputatilor “Sistemul” cu care voi spuneti ca va luptati va ramane la fel de puternic si chiar intarit - poate tocmai din acest motiv trebuie sa ramana Dragnea acolo? Poate cel mai bun contracandidat al PSD pentru Iohanis in 2019 este tocmai Dragnea? Poate dezastrul economic si bugetar pe care Dragnea il impune Guvernului are ca scop tocmai ca PSD sa fie batut drastic in urmatoarele alegeri? Sa va raspundeti in gand la aceste intrebari si dupa aceasta sa ne vedem cu bine la vot in Parlament.", a scris fostul premier pe Facebook.

Citeşte şi: Conducătorul tezei de doctorat a lui Kovesi, LOVITURĂ pentru şefa DNA. Propunere ŞOC legată de abuzul în serviciu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.