Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îi felicită pe eurodeputații români nominalizați la premiile The Parliament Magazine

victor ponta guvern

Premierul Victor Ponta i-a felicitat, vineri, pe eurodeputații români nominalizați la premiile acordate anual de publicația The Parliament Magazine.

Este vorba despre social-democrații Daciana Sârbu, Viorica Dăncilă, Victor Negrescu, precum și de Adina Vălean (PNL), nominalizați pentru "europarlamentarul anului" la secțiunile Sănătate, Agricultură, Agenda Digitală, respectiv Energie.

"Sănătatea, Agricultura, Agenda Digitală sunt câteva domenii cheie care țin de prezentul și de viitorul României, dar și câteva mari politici în plan european. Sunt mândru de cei trei europarlamentari PSD nominalizați pentru 'europarlamentarul anului', la cele trei categorii menționate, de către prestigioasa revistă Parliament Magazine. Felicitări Daciana, Viorica Dăncilă și Victor Negrescu", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Acesta face apel, totodată, la unitatea eurodeputaților români în cadrul Parlamentului European, felicitând-o și pe Adina Vălean pentru nominalizarea primită.

"Felicitări și Adinei Vălean pentru nominalizarea la secțiunea Energie, un alt domeniu cheie. Indiferent de familia politică, trebuie ca noi, românii, să lucrăm îndeaproape la Bruxelles, dincolo de bătăliile politice de la București. Să fim demni în străinătate, să facem echipă în interesul național, mult succes tuturor europarlamentarilor români", a adăugat Ponta, în postarea de vineri.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.