Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta lansează acuzații-bombă: Bombardierele atomice rusești, amplasate în Crimeea ca reacție la afirmațiile lui Gabriel Leș

arma nucleara

Fostul premier Victor Ponta a apreciat luni seară, la Digi24, că rușii au decis să amplaseze bombardiere atomice în Crimeea după unele afirmații ale ministrului Apărării, Gabriel Leș.

„Va spun si de ce. Ma asteptam. Noul ministr e un domn care se pricepe la armata cum ma pricep eu la baseball, adica deloc. Dl les a spus ceva acum o saptamana, nu l-ati bagat in seama, a zis ca o sa cumparam 36 avioane F16 noi. Eu stiu ca am luat avioane si stiu cat e de greu. Am zis ma, ce vorbeste asta? Nu are bani. Va spun ce se intampla, singurii care il vor lua in serios sunt rusii. De cate ori cineva spune o prostie la televizor sa se laude, fac si rusii”, a spus Ponta.

Rusia a decis staţionarea bombardierelor atomice Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca reacţie la instalarea de către SUA a sistemului balistic în România, afirmă parlamentarul Viktor Bondarev, preşedintele Comisiei pentru Apărare şi Securitate din Consiliul Federaţiei, Camera superioară a Parlamentului rus.

Citește și: PERICOL pentru România: Flota Rusiei din Marea Neagră va primi CEA MAI PERICULOASĂ rachetă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.