Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, luat peste picior de operatorii din turism

vacanta daciana

Premierul Victor Ponta este luat peste picior de operatorii din turism, dupa ce a afirmat ca locul in care si-a petrecut el concediul (Miami si un vas de croaziera de lux) este mai ieftin decat Mamaia.

ANAT a decis sa ii lanseze o invitatie premierului pentru a vedea exact care sunt preturile din Mamaia. ANAT il invita pe Victor Ponta să petreacă gratuit o vacanţă la Mamaia, cu familia, ca să testeze serviciile şi să studieze tarifele.

"Îi lansăm invitatia să petreacă o săptămână la Mamaia, gratuit, la ce hotel doreste, împreună cu familia, ca să vadă litoralul românesc si preturile practicate aici. Dacă sunt mai mari decât la Miami, cu această ocazie să scadă si taxele. De acum vrem TVA zero la sută, dacă tot e scump la Mamaia. Trebuie să luăm, evident, măsuri să reducem taxele", a declarat Alin Burcea, prim-viceprecedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), potrivit Mediafax.

El afirmă totodată că reducerea TVA la 9% pentru pachetele turistice, care a dus în acest an la ieftinirea vacantelor pe litoralul românesc, a impulsionat turismul, situatie evidentiată în statisticile prezentate de Institutul National de Statistică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.