Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, mesaj de Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului

ponta

Premierul Victor Ponta saluta activitatea Institutului 'Elie Wiesel', cu prilejul Zilei Nationale a Holocaustului, apreciind ca munca depusa în cei 10 ani de la înfiintarea institutiei a fost 'esentiala pentru promovarea tolerantei si a solidaritatii'.

'Ziua Nationala de Comemorare a Holocaustului marcheaza anul acesta împlinirea a 10 ani de la deschiderea oficiala a Institutului 'Elie Wiesel'. Felicitari pentru activitatea de pâna acum tuturor oamenilor deosebiti care s-au pus în slujba adevarului istoric si au pazit cu vigilenta societatea româneasca de comportamente sau idei periculoase! Munca depusa în ultimii 10 ani a fost esentiala pentru promovarea tolerantei si a solidaritatii, pentru buna functionare a democratiei românesti, pentru imaginea tarii noastre în lume si mai ales pentru restabilirea dreptatii fata de familiile celor care au avut de suferit', a scris Ponta, vineri, pe Facebook.

Premierul afirma ca memoria victimelor inocente ale Holocaustului va fi pastrata mereu si ca o asemenea tragedie nu trebuie sa se mai repete.

'Va multumesc si va asigur ca vom pastra mereu în suflete memoria victimelor inocente care au îndurat acea perioada întunecata a istoriei - o tragedie care trebuie sa nu se mai repete vreodata', mentioneaza Ponta.

Ziua Holocaustului este comemorata oficial, în plan national, la 9 octombrie, data care marcheaza începutul deportarilor evreilor în Transnistria, în anul 1941.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.