Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj tranșant pentru baronii PSD

Ponta

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca nu va candida pentru un nou mandat decat daca va avea sprijinul partidului pentru a schimba perceptia ca "baronii locali decid totul in partid".

"Eu am 42 de ani şi tot comunist am fost. E vorba de nişte simboluri şi o atitudine care trebuie schimbată. După aceea percepţia foarte clară şi uneori întemeiată că-i protejăm pe cei corupţi, şi, de asemenea, percepţia că baronii locali decid totul în partid. Dacă nu se schimbă lucrurile astea, PSD-ul, cu mine sau fără mine lider, va pierde în 2016. Dacă noi suntem primii care înţelegem de fapt şi ce vor cei 5 milioane care ne-au votat, dar şi ce vor ceilalţi care sau mobilizat şi au venit pe 16 noiembrie ca să voteze contra noastră, dacă noi suntem primii care înţelegem acest mesaj şi ne schimbăm, cred că vom câştiga şi în 2016", a afirmat Victor Ponta.

"Dacă eu sunt convins că pot, nu doar să fac un alt proiect de succes, dacă pot să mă schimb şi eu, că sunt lucruri de schimbat la mine, aşa cum sunt lucruri de schimbat la PSD, voi candida. Dacă spun nu, eu nu pot mai mult decât atât, sigur că atunci va trebui să las pe altcineva şi va fi bine şi corect aşa', a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.