Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, nou atac la Iohannis: Ma deranjeaza ipocrizia ieftina. Politicianism extrem de straveziu

ponta obraz

Premierul Victor Ponta saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a promulga legile care acorda pensii speciale militarilor, diplomatilor, personalului navigant si grefierilor. Insa il critica pentru faptul ca nu a avut nimic de obiectat la aceste legi, criticate si ele de FMI si CE, dar a ales sa respinga Codul Fiscal.

Ponta il acuza pe presedinte de 'ipocrizie ieftina'.

"Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari / si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale USL fata de cei nedreptatiti de Guvernarea Basescu/Boc/Predoiu.

Dar sper ca Dl Iohannis sa stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE/ ( ca si de Apostolii Austeritatii de la Consiliul Fiscal!) / ca au implicatii bugetare structurale ( pe termen lung) /si ca spre deosebire de Codul Fiscal au doar efect social pozitiv dar nu si economic!

La fel este cazul cu dublarea alocatiilor pentru copii, promulgata cu pompa si fast pe 1 iunie!

Eu imi asum aceste legi si le sustin din convingere social-democrata! Tocmai de aceea ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplina bugetara si probleme cu institutiile internationale !!!! Serios, o data din cinci suntem responsabili si Guvernul nu??? De cinci ori de stanga si o data de dreapta??? Un politicianism extrem straveziu si daunator - sper ca Dl Iohannis sa-si gaseasca consilieri mai buni ( si mai onesti )!", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.