Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, precizări înaintea şedinţei coaliţiei de guvernare

Ponta

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, înaintea sedintei coalitiei de guvernare, ca luni va cere un vot Parlamentului pentru noua structura guvernamentala.

''Pregatim proiectele de actiuni guvernamentale pentru care vom cere un nou vot Parlamentului, pentru noua structura, luni. Azi este important un singur lucru - care sunt actiunile prioritate pe care dorim sa le promovam în 2015-2016 la nivel guvernamental si la nivel parlamentar. Asta cred ca este de interes public si astazi trebuie sa stabilim în coalitia de guvernare, împreuna cu colegii mei de la UNPR, PC, PLR, pentru ce si care sunt prioritatile noastre de guvernare si parlamentare 2015-2016'', a precizat Ponta.
Întrebat daca în cadrul coalitiei se va discuta si despre împartirea ministerelor, premierul a replicat: ''Azi nu''.
De asemenea, întrebat despre mesajele pe care social-democratii le transmit prin intermediul comunicatelor presa cu privire la necesitatea separarii functiei politice de cea administrativa în PSD si daca se simte vizat, Ponta a raspuns ca datoria sa este de a prezenta Parlamentului saptamâna viitoare bugetul.
''Eu simt ca am o datorie fata de toti cetateni României. Sa prezint saptamâna viitoare în fata Parlamentului în primul rând ce ce întâmpla cu salariile, pensiile, investitiile, functionarea institutiilor statului, deci bugetul României. Aceasta cred ca este obligatia mea fata de cetatenii României si, de asemenea, de a prezenta actiunile prioritate ale Guvernului si ale coalitiei pentru perioada 2015-2016'', a spus Victor Ponta.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.