Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta pune tunurile pe Băsescu: 'Petrov Turnătorul luptă pentru Viorica Dăncilă până în ultimul moment'

ponta basescu

Victor Ponta reacţionează la afirmaţiile lui Traian Băsescu referitoare la o posibilă strategie a Pro România de sabotare a moţiunii de cenzură în cazul unei oferte din partea PSD. Liderul Pro România îl acuză pe Băsescu de un joc în beneficiul Vioricăi Dăncilă.

"PETROV Turnatorul ( nume de cod Basescu) lupta pentru Viorica Dancila pana in ultimul moment - nicio surpriza! Insa motiunea va trece cu tot jocul murdar al Turnatorului Petrov!

Pentru alegatorii social democrati insa : trebuie sa va ganditi bine - daca Basescu Petrov voteaza cu Dancila voi cu cine votati? DA - cu MIRCEA DIACONU - UN OM ( nu un turnator mincinos ca Base)!", scrie Ponta pe Facebook.

"Așa cum se învârt lucrurile, nu exclud posibilitatea ca moțiunea să nu treacă. Și vă spun și de ce, nu am încredere în Tăriceanu și Ponta. Șă nu mai mire pe nimeni dacă aceștia te lasă cu spatele dezvelit. PMP ul va vota moțiunea, asta vă spun sigur. Teama mea este că, dacă i se oferă ceva lui Ponta, dar și UDMR ului, aceștia vor schimba barca. Orban are în față o înțelegere cu trei partide specializate în trădarea partenerilor: Ponta, Tăriceanu, UDMR", a declarat Traian Băsescu", afirmase anterior Băsescu la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.