Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta radiografiază relația Ciucă - Iohannis: Ciucă nu îi iese din vorba deci cred ca pe el ar putea sa îl prefere/ Iohannis este acum mai influent ca niciodată

lumeapolitica.ro
ciuca iohannis

Victor Ponta a vorbit, duminică seară, la un post de televiziune, despre tabloul candidaților la alegerile din 2024, și și-a expus opiniile privind relația Klaus Iohannis - Nicolae Ciucă dar și părerea privind candidații pentru primăria Capitalei.

Despre „obligații„...

Astfel întrebat despre obligarea lui Nicoale Ciucă la candidatura la prezidențiale acesta a replicat:

„Eu zic să nu vă luați doar după declarațiile de înainte. Unii de pe la PNL se jurau că unii nu vor fi pe liste. Apoi PSD. Unii fac declarații si apoi și le iau înapoi.

Eu cred că proiectul va merge mai departe. Cred că și după europarlamentare va fi tot un candidat comun. Cred că domnul Iohannis si PNL vor insista pentru domnul Nicolae Ciucă”, a declarat Ponta.

Cel mai important, a spus acesta, „e să avem reforme în administrație și în economie”. „Anul ăsta nu se întâmplă nimic din cauza alegerilor. Asta cred că e de fapt important”, a mai explicat Ponta.

Iohannis, mai influent ca niciodată...

Întrebat dacă „forțează Iohannis această candidatura” Ponta a radiografiat relația celor doi:

„Îl cunosc pe domnul Iohannis. El are foarte puțini oameni cu care se vede direct și cred că pe el l-ar prefera. Domnul Ciucă nu îi iese din vorba deci cred că pe el ar putea să îl prefere.

În cazul de față Iohannis este mai influent ca niciodată și sigur cred că va avea un cuvânt foarte important de spus.

Eu cred că Iohannis a venit cu ideea independenței la europarlamentare. Hai să vedem la București daca domnul Cârstoiu câștigă atunci e o idee bună. Dacă nu câștigă iarăși nu e o idee bună”, a afirmat Ponta în direct.

„Așa sunt bucureștenii, mai antisistem, mai indisciplinați”....

„PSD- PNL o sa câștige in tara toți primarii dar la București o sa avem puțin suspans. Sper dor sa nu rămânem cu Nicușor Dan”, a spus Ponta duminică seara.

Întrebat care e în optica sa candidatul cu șanse reale de acum Ponta i-a atacat pe bucureșteni în antiteză cu locuitorii altor orașe din alte țări:

„Nu știu cine s-ar putea retrage. Nu îl vad pe Piedone să bată în retragere. Deci este o bătălie in trei. Despre București cred că te ajută ca nu ești cu partidele. Așa sunt bucureștenii sunt mai antisistem, mai indisciplinați.

Oricare dintre cei trei ar putea a  câștiga. Dacă ar fi să câștige Nicușor Dan nu văd sa aibă o relație bună în Consiliu, cu primarii de Sectoare. Daca rămâne el nu cred ca va fi mai bine„, a conchis invitatul postului de televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.