Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, reacţie la plecarea senatorului Alexandru Mazăre din PSD

ponta-cex-psd

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca regreta plecarea din partid a deputatului Alexandru Mazare, adaugând ca acum, cel mai probabil, acesta va deveni 'omul bun' si va fi laudat 'de cei care l-au înjurat'.

'Regret plecarea lui Sandu Mazare, am avut o relatie extrem de civilizata în toti acesti ani. Ma gândesc doar la cât a fost de înjurat când era la PSD, ca-l chema Mazare. În aceeasi masura va fi laudat de cei care l-au înjurat pâna saptamâna asta. Pun pariu ca exact cei care l-au înjurat cel mai tare si spuneau 'Mazare, mafiot, nu stiu ce', acum îl vor lauda în egala masura si acesta e un lucru bun. Sandu Mazare chiar e un om pe care îl apreciez. Ma bazez pe faptul ca, daca era la PSD, era foarte rau, acum e foarte bun. Alexandru Mazare e chiar  un om bun. Dl. Vanghelie când era la PSD, era rau. Acum, daca e aliat cu d-na Gorghiu, e bun. Dl. Vanghelie chiar e un om rau. Deci, doar ca de fapt totul este o mare ipocrizie si poate ca, la un moment dat, cineva se mai rusineaza", a declarat Ponta, potrivit Agerpres.

Senatorul PSD Alexandru Mazare a anuntat, duminica, ca a demisionat din PSD si i se va alatura lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie în noua platforma politica 'România noastra', lansata oficial la începutul acestei luni.

Senatorul constantean, fratele liderului PSD Constanta Radu Mazare, a declarat ca motivul plecarii din partidul al carui membru a fost timp de aproape 13 ani este faptul ca nu se mai regaseste în politica practicata de actuala conducere a PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.