Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta reacționează: 'Ar trebui să fie la închisoare deja: Drulă, V. Voiculescu, Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți!'

Facebook
Victor Ponta

Ponta reacționează: 'Ar trebui să fie la închisoare deja: Drulă, V. Voiculescu, Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți!'

Preșdintele USR, Cătălin Drulă, a cerut demiterea lui Victor Ponta din funcția de consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu (mai multe aici). Ponta a revenit cu un răspuns și spune că „C. Drulă, Vlad Voiculescu, Dacian Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui să fie la închisoare deja”.

„Drula , Vlad Voiculescu , Ciolos si toata gasca lor de hoti si incompetenti ar trebui sa fie la inchisoare deja ! Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la “Colectiv” si au facut ZERO paturi pentru arsi - ba chiar au facut plangeri penale contra doctorilor de la “Urgenta - Floreasca” care incercau sa faca o Sectie moderna! Ei stiu sa ia banii romanilor si sa ii dea in Strainatate , la tot felul de “stapani” ai lor ; cu banii platiti catre spitale din Strainatate in ultimii 8 ani se puteau face sectii de arsi in toate marile centre medicale din Romania - si NU s-au facut din cauza celor ca Drula si Ciolos ! Acum Ciolacu trebuie sa se lupte cu ce au lasat ei - vorbe goale si acuzatii ! Daca le spun adevarul se supara - asa ca o sa-l mai spun! NU am vorbit si NU vorbesc acum in calitate de consilier al cuiva - doar de cetatean satul de acesti “vanduti” care ne dau lectii si, de fapt, ne iau banii si ne omoara!”, a spus Ponta, pe Facebook.

CONTEXT: Ce a spus Ponta

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Ciolacu, a declarat într-o intervenţie la România TV, în contextul incendiului de la Crevedia, că spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici.

Consilierul onorific al ministrului Sănătăţii, Gabriel Diaconu, a reacţionat, afirmând că medicii nu pot omorî, cu bună ştiinţă, un pacient ne-transportabil prin decizia de-a-l trimite cu avionul în altă ţară, când însuşi zborul ar putea să-i fie fatal. ”Restul sunt, simplu spus, baliverne”, a adăugat Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.