Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demiterea lui Ponta după incendiul de la Crevedia! - UPDATE

Captura foto Antena 3
Victor Ponta

UPDATE 28 august, ora 15.00:

Reacția lui Victor Ponta!

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Se cere demiterea lui Ponta după incendiul de la Crevedia!

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, consideră inacceptabile declaraţiile recente ale lui Victor Ponta, consilierul premierului PSD Marcel Ciolacu, despre răniţii din explozia de la Crevedia, care au nevoie de ajutor medical în străinătate.

Preşedintele USR spune că Victor Ponta ar trebui demis imediat după aceste declaraţii, transmite formaţiunea luni într-un comunicat.

„Victor Ponta este ultimul om care ar trebui să comenteze despre tragedia de la Crevedia. Au murit oameni pentru că nu a vrut să accepte sprijinul comunităţii europene la Colectiv. Au murit oameni pentru că voia el să spună 'avem de toate'. După declaraţiile lui, Marcel Ciolacu ar fi trebuit să îşi elibereze consilierul din funcţie imediat. Credeţi că o va face? Şi Ciolacu gândeşte la fel. Nu le pasă de oamenii care au murit şi au fost răniţi la Crevedia”, spune Cătălin Drulă, relatează News.ro.

Ce a spus Ponta

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Ciolacu, a declarat într-o intervenţie la România TV, în contextul incendiului de la Crevedia, că spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici.

Consilierul onorific al ministrului Sănătăţii, Gabriel Diaconu, a reacţionat, afirmând că medicii nu pot omorî, cu bună ştiinţă, un pacient ne-transportabil prin decizia de-a-l trimite cu avionul în altă ţară, când însuşi zborul ar putea să-i fie fatal. ”Restul sunt, simplu spus, baliverne”, a adăugat Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.