Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta s-a întors. INS l-a scos din tăcere

victor-ponta

Fostul premier Victor Ponta revine în spațiul public, după ce și-a depus mandatul, pentru a populariza date proaspete de la INS legate de economia României.

Ponta a 'dispărut' după demisie și ultimul său mesaj public a fost un citat postat pe pagina sa de Facebook: „Un om de succes este cel care reuseste sa construiasca o fundatie solida din pietrele pe care altii le-au aruncat catre el” (David Brinkley)

Citeste si: Romania, cea mai mare crestere economica din UE. Reactia lui Ponta

Dupa o saptamana de la retragerea din spatiul public, fostul premier a revenit vineri, tot intr-o postare pe Facebook, cu informatia ca PIB-ul României a crescut în termeni reali cu 1,4% în trimestrul trei față de trimestrul precedent, în timp ce față de perioada similară a anului trecut avansul a fost de 3,6% atât pe serie brută cât și pe serie ajustată sezonier, potrivit datelor Institutului Național de Statistică remise. De asemenea, PIB-ul României ar urma să înregistreze un avans de 4,1% în 2016 și 3,6% în 2017, datorită consolidării consumului pe fondul relaxării fiscale.

"Le mulțumesc miniștrilor, secretarilor de stat și tuturor celor care au muncit alături de mine în acești 4 ani! Cred că am făcut lucruri bune împreună – e suficient să ne uităm cum arăta ‪#‎România la începutul anului 2012 și cum arată acum. Avem o țară care a făcut progrese extraordinare din punct de vedere economic și social și am lăsat pentru viitorul ‪#‎guvern vistieria plină, cu salariile și pensiile plătite, nu ca atunci când am preluat noi guvernarea. Sper în continuare ca toate forțele politice să găsească rapid o soluție stabilă pentru România!", a fost unul dintre ultimele mesaje ale lui Victor Ponta dupa ce si-a dat demisia.

Vezi si: Furie in PSD dupa plecarea lui Ponta: Ne-a lasat ca pe fraieri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.