Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta se deconspira: Am facut si noi prostia asta si ...

ponta cazanciuc

Premierul Victor Ponta spunea dupa alegerile prezidentiale din 2009: "sistemul lor de furt si fraudare a functionat mai bine decat al nostru", referindu-se la sistemul PDL. Multa lume l-a criticat atunci, interpretand aceasta afirmatie ca pe un autodenunt, ca pe o deconspirare a metodelor folosite de PSD in campanie - furt si fraudare - insa la un nivel mai putin performant decat adversarii.

Tot in aceasta categorie ar putea fi inclusa o noua afirmatie a premierului Victor Ponta, care se deconspira din nou: "Am facut si noi prostia asta si am luat o bataie in alegeri de ne-am invatat minte". De data aceasta "prostia" la care se refera premierul Ponta este blocarea primarului general (pe vremea aceea, Traian Basescu) cu ajutorul majoritatii din Consiliul Capitalei, un joc murdar de care el acuza acum opozitia (precizand ca ei, PSD-ul, s-au invatat minte).

Cu alte cuvinte Ponta recunoaste ca PSD il bloca in 2004 pe Traian Basescu in calitatea sa de primar, in plina campanie, sperand sa il afecteze in intentia de vot. In 2014, PNL-PDL sunt acuzate ca fac acelasi joc impotriva lui Sorin Oprescu, iar blocajul este legat de datoriile primariei la Distrigaz si problema lipsei apei calde din mai multe sectoare.

„Guvernul va interveni atunci când cei care au atribuţii nu reuşesc să îşi facă datoria faţă de cetăţeni, cum se întâmplă în Bucureşti. Acolo era nevoie doar ca o parte din consilierii generali să nu blocheze primarul general în a acorda şi a plăti datoriile către Distrigaz. Din păcate, suntem în campanie electorală şi unii cred că, blocându-l pe primarul general, o să câştige voturi. Eu îmi aduc aminte, alături de cei mai vechi, că am făcut şi noi prostia asta în 2004, l-am blocat pe primarul general cu consilierii noştri şi am luat o bătaie la alegeri de ne-am învăţat minte. Văd că cei de acum nu au înţeles, că blocându-l pe Sorin Oprescu de fapt blochează bucureştenii şi cred că e un lucru foarte rău“, a afirmat premierul Victor Ponta in sedinta de Guvern de marti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.