Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, show în Parlament - săgeți la adresa lui Dăncilă: 'Vorbește de ceva ce nu știe, e deja tautologic, ca să vă dau de lucru să căutați pe Google'

Liderul Pro România Victor Ponta și-a început discursul joi în Parlament spunând că asistăm la moțiune de cenzură „ciudată”. El a lansat atacuri pe bandă la adresa lui Dăncilă.

„Ne aflăm în fața unei moțiuni foarte ciudate, vă spune un parlamentar la al patrulea mandat. Ce facem în viitor cu țara? Nu trebuie să vorbim de chestiuni personale. Dna Dăncilă este supărată că ieri m-au sunat toți consilierii domniei sale să ne vedem să vorbim despre moțiune. Dacă te superi că te refuză un bărbat, nu e normal să o spuneți la microfon. Tot ne spune doamna Dăncilă de cum s-au tăiat pensii și salarii. Din câte știu, salariul său de europarlamentar, în 2010, nu i l-a tăiat nimeni. Doamna Dăncilă vorbește de ceva ce nu știe, e deja tautologic, ca să vă dau de lucru să căutați pe Google. De-asta am folosit termenul”, și-a început Victor Ponta discursul, menționând că „noi nu mai avem guvern”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.