Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta și Cioloș, schimb dur de replici pe Facebook

dacian-ciolos_victor-ponta

Mediul online începe să cucerească din ce în ce mai mult teren față de televiziunile de știri prea greoaie și prea prinse în politica editorială a patronilor. Observăm astfel cum știrea privind schimbul de replici dintre Dacian Cioloș și Victor Ponta, pe marginea subiectului privind inaugurarea scutului antirachetă de la Deveselu, nu are la bază nici declarații în prime time și nici interviuri în exclusivitate, ci doar două postări pe Facebook.

Firul evenimentelor începe cu supărarea lui Victor Ponta că la inaugurarea scutului de la Deveselu nu au fost invitați și foști miniștri din cabinetul său, care au lucrat la proiectul bazei de apărare a NATO.

Screenshot_3

După ce declară că înțelege motivul pentru care nici el și nici Traian Băsescu sau Gabriel Oprea nu au fost invitați la eveniment și anume că Iohannis s-a opus celor trei, Victor Ponta apreciază că măcar Dușa, Corlățean și Aurescu trebuiau invitați la eveniment.

În răspuns, Dacian Cioloș a declarat că recunoaște meritul mai multor oameni în finalizarea proiectului bazei de la Deveselu, dar că invitațiile la ceremonia de inaugurare au fost realizate de ambasada SUA, caracterizând astfel afirmațiile lui Victor Ponta drept „deplasate”.

Screenshot_4

Observăm astfel cum postările pe Facebook ale demnitarilor și foștilor demnitari se bucură de o atenție din ce în ce mai mare a portalelor de știri, schimbul de replici dintre Dacian Cioloș și Victor Ponta fiind preluat de  marea majoritate a presei.

Cu o scădere generală a ratingurilor TV, cu legi mult mai drastice în ceea ce privește cheltuielile eligibile în perioada campaniei electorale, cu avantajul platformei Facebook de a putea găsi „declarații cheie” tot timpul, nu doar în direct sau în reluare, online-ul pare să se impună drept principalul canal de comunicare în privința alegerilor locale din 5 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.