Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, solicitare către miniștri:Reporniți motoarele

ponta guvern sedinta

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va merge miercuri la Chisinau si i-a rugat pe ministrii care gestioneaza domenii în care exista proiecte comune cu Republica Moldova sa 'reporneasca motoarele', având în vedere instalarea unui nou Guvern în aceasta tara.

'Asta seara, împreuna cu câtiva colegi, voi merge la Chisinau, mâine sunt acolo în discutii cu noul Guvern, sigur, cu presedintele tarii, cu presedintele Parlamentului. Vreau din nou sa va rog pe toti, domnul ministru Aurescu principal responsabil, dar de fapt avem pe energie, avem pe economie, pe educatie, avem atâtea proiecte cu Moldova, acum cu noul Guvern sa reporniti motoarele. Am facut lucruri extraordinare, concrete, pe care le vad oamenii - gazoduct, microbuze, gradinite, muzee - nu vorbe goale, ca vorbe au tot primit din '90 încoace. Noi suntem primul Guvern care a facut lucruri concrete', a spus, potrivit Agerpres, Ponta, la începutul sedintei de guvern.

El a afirmat ca joi va face o analiza a stadiului în care se afla proiectele, iar la urmatoarea sedinta de guvern vor fi luate de la capat toate lucrurile bune facute pentru sprijinirea cetatenilor de peste Prut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.