Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, somat sa isi retraga o declaratie. Ce le-a spus premierul unor tineri

ponta

Premierul Victor Ponta le-a vorbit marti tinerilor interesati de programul de internship de la Guvern. El le-a spus printre altele sa fie atenti daca trec din sectorul public in cel politic, ca ar putea pati ce a patit el, adica ar putea avea probleme cu Justitia.

Co-presedintele TNL Sorin Moldovan il someaza pe premier sa isi retraga aceasta declaratie pentru ca este de natura sa descurajeze tinerii sa intre in politica.

”Victor Ponta să-și retragă afirmațiile cum că implicarea tinerilor în politică duce inevitabil la probleme penale. Ponta este urmărit penal pentru activitatea sa de avocat, nu cea de politician.

Încă o dată, premierul dă dovadă de lipsă de profesionalism. Mă refer la faptul că Ponta le-a transmis tinerilor practicanţi din instituţiile guvernamentale, citez: '... cei dintre dumneavoastră care vor trece la un moment dat din sectorul public în sectorul politic veţi păţi ce am păţit eu. Aşa că aveţi grijă'

Această declaraţie este una inacceptabilă pentru un prim-ministru. El nu este urmărit penal pentru că a trecut de la sectorul public în sectorul politic, este urmărit penal pentru că, fiind în sectorul privat, avea o relaţie frauduloasă cu sectorul public. Totodată, Ponta, cu aceste declaraţii, descurajează implicarea tinerilor în politică.

Cer premierului să îşi retragă afirmaţiile cum că dacă te implici în politică vei avea de suferit ca şi tânăr", transmite Sorin Moldovan intr-un comunicat de presa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.