Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta suflă şi-n iaurt. Măsuri de precauţie fără precedent

guvern

Victor Ponta s-a ars rău cu Darius Vâlcov. Probleme penale ale fostului ministru de Finanţe aruncă o pată şi asupra noului Cod Fiscal, una dintre cele mai importante legi din ultimii ani. Pentru a se evita repetarea unor asemenea situaţii, la Guvern se iau măsuri de precauţie excepţionale.

Premierul asigură interimatul la Ministerul Finanţelor. Conform legii, acesta are la dispoziţie 45 de zile pentru a numi un nou ministru. Deşi, pe surse, se ştie că persoana desemnată să-i ia locul lui Darius Vâlcov este Viorel Ştefan, preşedintele Comisiei de buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, Ponta nu se grăbeşte să facă anunţul oficial. Surse politice au explicat, pentru stiripesurse.ro, că în aceste zile are loc o verificare la sânge a viitorului ministru. "Îl verifică şi ce a mâncat când era mic", susţin sursele menţionate. Totul pentru a se stabili certitudinea că noul ministru nu are o colecţie de schelete în dulap.

Potrivit surselor politice, deputatul de Galaţi Viorel Ştefan nu a fost foarte încântat de ideea de a prelua Ministerul Finanţelor, însă a acceptat propunerea lui Victor Ponta. Social-democratul este doctor în economie şi se află la al cincilea mandat de parlamentar  (trei mandate de senator şi două de deputat). A ocupat de mai multe ori funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte al comisiilor de buget din Senat şi Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.